Kapsalon Amethyst

Spray Tanning

Spray Tanning is de toekomst voor een verantwoorde gezonde bruine teint! Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan. Spray Tanning bied hiervoor de toekomst. Spraytanning is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen. Zo zijn er diverse sunless spraytan lotions verkrijgbaar. Wil je een "2 weken zomervakantie" teint of liever ´een zonnig dagje op het terras look´? Alles is mogelijk, je kunt kiezen uit verschillende teints en looks om precies de juiste kleur op jouw huid afstemmen.

Om een idee op te brengen van de Spray tanning is dit een erg leuk filmpje : http://www.youtube.com/watch?v=pFLMhLxIICM

Voor het beste en langste resultaat adviseren wij het volgende: 

Voor de Sray Tan:

  1. Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede bodyscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten.
  2. Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig).
  3. Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de sessie. Lak bij voorkeur je nagels om opname van de vloeistof te voorkomen.

Dag van de Spray Tan:

  1. Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water!
  2. Gebruik op de dag van de spraytanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huidcellen 100% droog en schoon zijn. Oogmake-up mag blijven zitten.
  3. Draag donkere loszittende kleding na de spraytanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

Na de Spray Tan:

  1. De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te douchen tot 8 uur na de tanning!
  2. Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.
  3. Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een hydraterende tan safe douchegel of olie te gebruiken, en na het douchen een extra hudraterende tan safe bodylotion.
  4. Wij adviseren het gebruik van sauna en baden te vermijden!! Dit versnelt namelijk het afschilferen van de huid.

​